torek, 22. november 2011

Nas 5

Nikoli ne reci nikoli, vendar mislim, da je sedaj družinica Mohorič POPOLNA!

3.11.2011 se nam je pridružil še Matevž. Glede na to, da smo ga kar nekaj časa čakali je na svet prišel dokaj hitro. Ob 1.30 sem se prebudila, še nekaj časa štela minute med popadki in se ob 2.30 z Rafkom odpravila proti Ljubljani. Iz sprejemne smo šli direktno v porodno in čakali, da se je stvar odvila sama od sebe, brez umetnih popadkov in samo z malo vdihanega plina. Ob 5.05 sta Urban in Maša dobila mlajšega bratca Matevžka.
Ob rojstvu je tehtal 3850g in meril 52 cm. In res si nisem mislila, da imam lahko v sebi tako velikega fantka.
Po dveh dneh sva prišla domov in začela se je akcija, ki še traja in bo tudi še nekaj časa trajala :).
Urban in Maša sta mlajšega bratca lepo sprejela, tok ga imata rada, da bi ga kar naprej certala in lupčkala, sploh Maša je čist nora nanj.
Pa še malo o

MAŠI
12. septembra je praznovala drugi rojstni dan.
Je super punca.
Pridna (malo preden se je rodil Matevž ji je uspelo ostati suha, plenice ima le še ponoči.), samostojna (obleče in sleče se že skoraj sama, ko se je nekega dne pokakala še v plenico je šla sama v kopalnico, jo vrgla v smeti in se pričela čistit, sicer se je naredila taka, da je bila samo še za pod tuš, pa vendar, namen je bil dober :))in predvsem ne pusti se fantom okrog nje.ki jih je vedno več in zaenkrat ostaja edina deklica.
Malo preden nas je razveselil Matevž so Maša, Urban in Tine dobili še enega bratranca. Ani in Primožu je življenje popestril Luka.

URBANU30.Oktobra je dopolnil štiri leta.
V vrtecu ga samo hvalijo, koliko je priden, doma pa se malo bolj razživi. Je v fazi, ko mora biti vse po njegovo in mora biti on najboljši.
Ko mu doma postane dolgčas jo včasih brez besed mahne k sosedom. Tam spravlja v smeh Sonjo, Tatjano in Pavleta.
Trenutno doma preboleva pljučnico in mi sedaj teži, da je on na vrsti za računalnik :).

NAMA
Z vsakim novim članom je najino življenje pestrejše. in najina vez trdnejša.
Imeti tri malčke res ni mačji kašelj, vendar če imaš ob sebi nekoga, kot ga imam jaz je stvar bistveno lažja. Rafko je res SUPER OČKA!!


Včasih je na družinskih fotografijah pisalo foto Drago, na naših pa piše Foto David in Anita.

Hvala vama!!

1 komentar:

Anita pravi ...

Ni za kej. :)

Čudoviti ste in čudovita objava!