ponedeljek, 28. december 2009

Rdeči noski

Pa se oglašam še pred iztekom starega leta.
Predvsem zato, da se malo pohvalim ;), da sem v soboto naredila nekaj zase in predvsem za druge.
Udeležila sem se dobrodelnega teka RDEČIH NOSKOV v Tivoliju.

Na štart ob 18ih sem prišla v zadnjem trenutku in brez ustavljanja po mojem Garminu (še enkrat hvala vsem, ki ste prispevali k darilu, res je ENKRATEN)pretekla 9,3 km, namesto predvidenih 8 km, ker smo se nekje na vrhu Rožnika izgubili. Bila sem v skupini približno 20ih tekačev in tekačic in eden je nato dal pobudo, da tečemo po Mostecu in mimo živalskega vrta, nazaj v Tivoli. Spomin na nešteta pretečena študentska jutra po Mostecu je bil še povsem svež. Res je bilo enkratno.
Se vidimo drugo leto.

Družbo pa so mi v avtu do Ljubljane in nazaj delali Rafko in Urban, ter Tjaša in Tine. Čas, ki so ga imeli na voljo so izkoristili za ogled lučk v centru Ljubljane. To je bilo doživetje za naša fantička.

Mašika pa je bila v varstvu pri teti Ani, katera se je prav z veseljem javila, da jo pazi, da ji le ne bi bilo treba z mano :).

3 komentarji:

Ana pravi ...

Ha, sam usluga sm ti nrdila, de si lohku pretekla ciu tek braz ustavt, če bi bla jest zravn bi se mogle sigurn večkrat ustavt, ka viš de še nism naštelena na 9.3 km ;).

Anita pravi ...

Čestitke, dobrasi!
Jaz sem čist preveč lena in zmrznjena za zimski tek. Podpišem samo če imam na nogah smučke in sije sonce. :)

Rdeči noski dobijo moje nakazilo vseeno!

Tina pravi ...

Ana, pa drugč jel! Pa mal večkrat z mana pa Francuski, pa bu :).

Anita, ni blu prav neč mrzlu. Se je vreme prau fajn za ta dan uštimalu.
Bava šle pa s smučki tečt, moje ži čakaje na sneg pa cajt seveda. Bi blu fajn, ka bi blu zej kej snega ka je R. dama, de bi otročke ahtau.

Če nem baš pa useenu nakazala, pa res lepo od tebe, ka nikol ne vemo kdaj nas bodo razveseljeval oz. naše otroke (upam da nikol :)).